Skip to main content
Favorites 0

TOP Delfstrahuizen/Echtenerbrug

Delfstrahuizen

Bij het Toeristisch Overstap Punt Delfstrahuizen/Echtenerbrug kun je gemakkelijk parkeren of je boot aanleggen en van daaruit het gebied intrekken met de benenwagen of fiets.

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren, je boot aanleggen of er met het OV naar toe reizen, om van hieruit heerlijk te gaan fietsen, wandelen of varen in een landelijke omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en ook in dit geval is er ook horecagelegenheid met toiletvoorziening vlakbij.

Deze TOP staat aan het Kettingpad, achter Hotel Tjongervallei. Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Op de zuil staat de fietsroute 'Melkroute rondom het Tjeukemeer' aangegeven (38km). 

Bereikbaarheid met de auto:
Met de auto is de TOP goed te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op P-plaats 'De Kampen'. Ook voor boten zijn er hier aanlegplaatsen. 

Openbaar vervoer: 
Kom je met de bus naar Delstrahuizen? Goed bezig! Buslijn 48 vanuit Lemmer en Heerenveen brengen je naar de bushalte bij de brug in Delfstrahuizen. Vanaf daar is het nog maar 250 meter lopen naar de TOP aan het Kettingpad. Plan hier je reis met Arriva.  

Vanaf dit Toeristisch Overstap Punt kun je zo het waterrijke zuiden van Friesland intrekken! Je kunt bijvoorbeeld de streek Gaasterland ontdekken of natuurgebied Rottige Meente bezoeken.   

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find TOP Delfstrahuizen/Echtenerbrug

Parkeerplaats
De Kampen
8508 RR Delfstrahuizen
Plan your route

from your location

Show results