Skip to main content
Favorites 0

Loft in Koudum

Koudum

Een fantastisch appartement in het warme hart van de Zuidwesthoek van Friesland

Een fantastisch appartement in het warme hart van de Zuidwesthoek van Friesland.

Dit sfeervol ingerichte loft bevindt zich in het hart van Koudum te Friesland. Het is zeer geschikt voor een gezin met 2 jonge kinderen. Op de 1e verdieping is een grote slaapruimte met 2 uitstekende tweepersoons boxspringbedden. Op de veranda  en in de beschutte achtertuin kun je heerlijk zitten. Er is een bbq aanwezig en je kunt gebruik maken van de fijne Spaanse houtkachel.

​Dit leuke en unieke vakantiehuisje heeft op de begane grond een gezellig ingerichte woonkamer met  een sfeervolle gaskachel voor verwarming in de winter en tijdens de frisse voorjaars- en najaarsdagen. Je zult je er meteen thuisvoelen. De eettafel heeft een centrale plek in de woonkamer en daar kun je genieten van een heerlijke maaltijd. In de compleet uitgeruste keuken is het lekker kokkerellen. Ook zijn er mogelijkheden om maaltijden te bestellen en te laten bezorgen. De  luxe badkamer beschikt over een bad en douche. De originele boekenkast is goed gevuld met allerhande boeken en spelletjes. Voor ieder wat wils.​

Het appartement ligt in Koudum, dit is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de provincie Friesland. Het ligt ten zuidoosten van Hindeloopen en ten zuidwesten van It Heidenskip. Koudum, 'het warme hart' van Zuidwest Friesland, is een ideale uitvalbasis voor uw watersportvakantie of wandel- en fietstochten. Het ligt namelijk aan de Friese meren de Morra en de Fluessen. Bekijk het knusse centrum met de gezellige winkeltjes om daarna lekker bij te komen in een van de horecagelegenheden.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Loft in Koudum

Verlengde Hoofdstraat 1
8723 AS Koudum
Plan your route

from your location

Show results