Skip to main content
Favorites 0

Landal Waterpark Terherne

Terherne

Landal Waterpark Terherne bestaat uit 31 vrijstaande accommodaties en wordt omringd door water. Ga er op uit met de boot en vaar over de Friese meren. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van bootverhuur. Na een dag varen op de Friese meren legt...

Landal Waterpark Terherne bestaat uit 31 vrijstaande accommodaties en wordt omringd door water. Ga er op uit met de boot en vaar over de Friese meren.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van bootverhuur. Na een dag varen op de Friese meren legt u uw boot aan bij uw accommodatie en komt u tot rust op uw eigen terras. Geniet met het hele gezin op en rondom het park. Echte waterliefhebbers wanen zich in een paradijs. Kanoën, surfen, zeilen, sloep varen of stand up paddling.

De watersportmogelijkheden zijn eindeloos. Vanuit uw eigen terras bij uw woning geniet u van het uitzicht en kijkt u toe hoe de kids zich vermaken op het water. Vervelen is onmogelijk. Van een sportieve uitdaging op het water tot een ontspannen vaartocht over het Sneekermeer. Fietsen naar gezellig Leeuwarden of een middag vissen vanaf uw eigen terras. Maak leuke uitstapjes met het hele gezin naar Speelbos Joure, Subtropisch Zwembad Swimfun of historisch Sneek. Kortom: volop plezier voor jong en oud!

 

 

Here you will find Landal Waterpark Terherne

Address:
Landal Terherne
Kupersleantsje 34
8493 LR Terherne
Plan your route
Distance:
Show results