Skip to main content
Favorites 0

Hoeve Noordveld

Oude Bildtzijl

Vijf 4-persoons trekkerscabins met comfortabele inrichting. En 5 camperplaatsen voorzien van stroom. Beide met vrij uitzicht over het mooie Bildtse land. Douche-toiletgebouw aanwezig.

HOEVE NOORDVELD 2019

Op een rustige plek met ruim uitzicht over het vruchtbare Bildtse land.
Genieten met een goed glas wijn van de geweldige ondergaande zon.
Of in de zwoele avond nog even een wandeling langs het mooie dierenpark.

Welkom

Een vriendelijk welkom aan onze gast bij recreatiebedrijf Hoeve Noordveld, beheert door Fam. vd Weg.

Trekkerscabins

Bescheiden en aangenaam plattelandsuitstraling op 14m2. De inpandige cabins in de ‘skuorre’ (schuur) zijn ingericht met 2 stapelbedden (matras en kussens), vier stoelen en een tafel, koelkast, waterkraan en spoelbak, twee elektrische kookplaten, usb-oplaadpunt en Wifi, kapstok en genoeg wandcontactdozen. Er mag niet gerookt worden in de vertrekken.

Camperplaatsen

U bepaalt wanneer u komt en weer gaat. Vijf standplaatsen voorzien van stroomaansluiting voor de 3-polige stekker voor uw camper op verharde ondergrond. Met uitzicht over de landerijen. Gebruik van wifi is mogelijk en er bevindt zich een stortbak voor chemisch toilet en afvalwater.

Dierenpark

Een prachtig te bezichtigen dierenpark aan de voorzijde van de boerderij voor onze gasten en dorpsbewoners, met daarin een verscheidenheid aan dieren als damherten, alpaca’s, nandoes, zwarte zwanen, kippen, kalkoenen, kangoeroes en meer.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Hoeve Noordveld

Oudebildtdijk 6
9078WG Oude Bildtzijl
Plan your route

from your location

Show results