Skip to main content
Favorites 0

B&B Nooit Gedagt

IJlst

Midden in het centrum van IJlst, een charmant elfstedenstadje met een dorps karakter, vind je Bed & Breakfast Nooit Gedagt. Overnachten op de plaats waar vroeger de gereedschapsfabriek ‘Nooitgedagt’ heeft gestaan.

Midden in het centrum van IJlst, een charmant elfstedenstadje met een dorps karakter, vind je Bed & Breakfast Nooit Gedagt. Overnachten op de plaats waar vroeger de gereedschapsfabriek ‘Nooitgedagt’ heeft gestaan, ook bekend van de schaatsen en het houten speelgoed.

Onze B&B bevindt zich aan de Eegracht op de begane grond met eigen ingang. Je zult je binnen even wanen in de tijd dat de fabriek er nog stond… schaatsen, gereedschap en houten speelgoed, weer terug gebracht naar waar ze vandaan komen. De B&B is voorzien van alle hedendaagse gemakken zoals een comfortabele boxspring, een moderne badkamer met regendouche en een flatscreen tv. Op het bankje voor de deur met uitzicht op de gracht en overkluizing kan je ’s morgens heerlijk genieten van je kopje koffie. Kortom een fijne plek om een paar dagen en nachten door te brengen.

Faciliteiten
2 persoonsstudio, 54 m2 – Privé parkeerplaats – Eigen ingang – WiFi – TV – Zithoek – Eethoek – Keuken met oven en inductie kookplaat – Koelkast – Nespresso apparaat – Le Creuset fluitketel – Badkamer met wastafel en regendouche – Föhn – Handdoeken en badjassen – Box Spring 180 x 210 cm – Plafondventilator.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find B&B Nooit Gedagt

B&B Nooit Gedagt
Eegracht 8 A
8651 EG IJlst
Plan your route

from your location

Show results