Skip to main content
Favorites 0

Pizzeria Copita

Grouw

Wij willen dat iedereen die bij La Copita te gast is zich op zijn gemak voelt. Dit hoort ook bij de sfeer van een pizzeria. Ruime keuze aan authentieke Italiaanse gerechten, bereid met verse ingrediënten en vlot geserveerd door vriendelijke bediening.

Ook voor bezorgen & afhalen kun je terecht bij La Copita. Kijk voor meer informatie op de website.

Pizzeria La Copita is gevestigd in Grou aan de Gedempte Haven 24b en is sfeervol ingericht. Wij willen dat iedereen die bij La Copita te gast is zich op zijn gemak voelt. Dit hoort ook bij de sfeer van een pizzeria. Wat u bij ons mag verwachten? Een ruime keuze aan authentieke Italiaanse gerechten, bereid met verse ingrediënten en vlot geserveerd door een vriendelijke bediening. Mocht er iets zijn dat hier niet aan voldoet, of doet er zich iets anders voor waardoor u niet optimaal van uw maaltijd kunt genieten, dan stellen wij het op prijs als u dat ons direct laat weten. Indien mogelijk zullen wij dit ongemak binnen alle redelijkheid proberen te verzachten.

Van onze gasten verwachten wij dat zij rekening houden met de andere aanwezige gasten. Verder eigenlijk niets. Alhoewel, over de rekening gesproken…

Here you will find Pizzeria Copita

Gedempte Haven 24 b
9001 AX Grouw
Plan your route

from your location

Show results