Skip to main content
Favorites 0

VR Escapegame Moordspel

Leeuwarden

Virtual Reality meets reality in onze Escapegames. Weten jullie goed samen te werken en de moord op te lossen? Ontdek het met onze VR EscapeGames. Niets is te gek in de virtuele wereld, (bijna) alles kan.

Wat staat je te wachten tijdens het VR Moordspel?

Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen! Vermoord in zijn eigen hotel.. Wie heeft deze brute moord op zijn/haar geweten, waarom en hoe is het gebeurd?! Stap in een virtuele wereld om aanwijzingen te vinden, los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie! Welk team lost als eerste de moord op? Maar pas op: roep antwoorden niet te hard, de concurrenten luisteren mee..

Waarom het VR Moordspel?

2 uren spanning en sensatie. Ideaal voor 4 t/m 16 personen (grotere groepen of events op aanvraag). Next level teambuilding: door Real life te combineren met Virtual Reality is het een perfecte activiteit voor teambuilding.

Ben je met een grote groep (meer dan 16 personen)? Geen enkel probleem. Het Moordspel is met meerdere teams tegelijk te spelen met het moordspel op locatie (tot 500 deelnemers). Je strijdt niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Welk team lost als eerste de moord op?

Prijsinformatie:
Vanaf € 25,- (voor groepen)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find VR Escapegame Moordspel

Voorstreek 15
8911 JH Leeuwarden
Plan your route

from your location

Show results