Skip to main content
MAP
De Pleats Burgum

Restaurant De Pleats


Welkom bij De Pleats Burgum

In het centrum van Burgum is De Pleats dé ontmoetingsplaats voor velen. Een prachtige boerderij met de nog bijna authentieke ‘pronkkamers’ en een feestzaal in het statige boerderijgedeelte. Behalve zondags, is De Pleats elke dag geopend vanaf 09.00 uur voor een kopje koffie met gebak, lunch of diner. De sfeer is gastvrij en gemoedelijk, wat betekent dat ook de kleinste gasten zeer welkom zijn. Een kinderhoek met spelletjes, kleurtjes en een cadeautje, maken het eten voor ouders en kinderen nog leuker. Vanaf € 24,95 kunt u al een compleet drie-gangen menu laten serveren. 

De Pleats heeft een aantal fiets- en wandelroutes: begin de dag met een kopje koffie met gebak en eindig met een heerlijk diner. Wij hebben ook arrangementen in samenwerking met het streekmuseum en de volkssterrenwacht in Burgum. Kom eens langs en beleef de gastvrijheid van De Pleats! 

Contact

Address:
Schoolstraat 82
9251 ED Burgum
Plan your route
Distance:

Accessibility

General accessibility De Pleats is vrijwel helemaal gelijkvloers. Bij drempels zijn mobiele hellingbanen aanwezig zodat rolstoelgebruikers gemakkelijk door de zalen heen kunnen gaan. For blind or partially sighted For wheelchair users or poorly injured visitors For deaf or hearing impaired persons For visitors with an assistant dog Allen mogelijk in de foyer

Opening times

  • Openingstijden De Pleats is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 07.30 (!) uur. Ook voor trainingen, vergaderingen, koffie met gebak en lunch. Op zaterdag zijn wij vanaf 09.30 uur geopend, zondags zijn wij gesloten.

Nearby

Show results