Skip to main content
Favorites 0

Dé Sloep fan Fryslân

Langweer

Op Dé Sloep fan Fryslân komen meerdere verhalen samen. Het roemruchte verleden van een reddingssloep, de beleving van het Friese Merengebied én een luxe (culinaire) ambiance. En dat allemaal, terwijl u vaart.

Op Dé Sloep fan Fryslân komen meerdere werelden samen. Het roemruchte verleden van de reddingssloep, de beleving van het Friese Merengebied én een luxe culinaire ambiance. En dat allemaal, terwijl je vaart.

Wat hebben we het getroffen met onze Friese Meren en prachtige plassen. Uit alle uithoeken van het land komt men naar Friesland om onze wateren te verkennen, en wij begrijpen wel waarom. De Fluessen, het Slotermeer en het Sneekermeer zijn een aantal voorbeelden van populaire wateren die met elkaar verbonden zijn door de vele waterwegen die Friesland rijk is.

En hoe kun je deze waterwegen nu beter verkennen dan in een sloep die van alle gemakken en comfort is voorzien. Dé Sloep fan Fryslân diende vroeger als reddingssloep van 'Fort Rosalie', een aanvullings-en bevoorradingsschip van de Britse Marine. Dit maakt de beleving van het sloep varen extra uniek. Door onze locatie, direct aan de Langweerder Wielen, ontstaat er een diversiteit aan mogelijkheden. Wij stellen graag een arrangement op maat samen. Om u een idee te geven bij een mogelijk arrangement, staan hieronder twee voorbeelden vermeldt:

Grote gezelschappen (30-35 personen)

  • Een aantal uur varen over de uitgestrekte Friese Meren en door pittoreske dorpjes.
  • Aansluitend een goed verzorgde BBQ in een weiland met lange gedekte tafels óf aanmeren bij een restaurant onderweg.
  • Compleet verzorgde catering tijdens de vaart op het dek van Dé Sloep fan Fryslân.

Kleinere gezelschappen (tot 20 personen) 

  • Een aantal uur varen inclusief BBQ aan boord van Dé Sloep fan Fryslân.
  • Compleet verzorgde catering tijdens de vaart. 

Wij kunnen iedere vaart afstemmen op uw speciale wensen en budget. Een uniek uitstapje voor jou en je familie, personeel of zakenrelaties. Dé Sloep fan Fryslân is een prachtige beleving op de Friese wateren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Here you will find Dé Sloep fan Fryslân

Address:
Pontdyk 8 F
8525 GG Langweer
Plan your route
Distance:
Show results