Skip to main content
Favorites 0

WestCord Strandhotel Seeduyn

Vlieland

WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vindt u een hotel op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee...

Culinaire Wadden Weken

Wij doen mee aan de Culinaire Wadden Weken. Tijdens de Culinaire Wadden Weken proef je bij ons het volgende gerecht:

Huid gegaarde wilde zeebaars filet

Viennoise van zee venkel en waddenzout | mosterd hollandaise | warme wad groenten salade met vinaigrette van oester  | aardappel taart met gedroogde zeekraal en knoflook| gemarineerde kokkkels

WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vindt u een hotel op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee. Strandhotel Seeduyn ademt een zeer ongedwongen sfeer. Overal in en om het hotel kun je genieten van fantastische uitzichten over de Noordzee en het eiland Vlieland.

Voor een natuurlijke scrub ga je naar het strand op Vlieland. Liever ontspannen zonder dat de zandkorrels je om de oren vliegen? Dan ga je naar het wellnesscenter van WestCord Strandhotel Seeduyn aan het strand. Bij WellCome Wellness kun je met 900 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten volledig ontspannen. Het gezellige dorp Oost-Vlieland ligt op nog geen kilometer afstand, de bus van en naar de veerboot stopt voor het hotel. Vele fiets- en wandelpaden hebben hun startpunt bij de ingang van Strandhotel Seeduyn.

Strandhotel Seeduyn beschikt verder over een restaurant, Strandpaviljoen ’t Badhuys, juttersbar met biljarttafels, bowling- en kegelbanen, tennisbanen en een manege. Op zakelijk gebied biedt Strandhotel Seeduyn verschillende vergaderzalen voor meer dan 500 personen en is daarmee geschikt voor verschillende evenementen en meetings. Zakelijk verblijven behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt strandhotel Seeduyn over een Green key. Daarmee is dit hotel serieus en controleerbaar bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en zorg dragen voor het milieu, het bedrijf en hun omgeving.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find WestCord Strandhotel Seeduyn

Badweg 3
8899BV Vlieland
Plan your route

from your location

Show results