Skip to main content
MAP
Elfsteden fiets- / vaarvakantie

Elfsteden fiets- / vaarvakantie

€ 745.00

Fietsen en varen langs de Friese Elfsteden met een prachtige klipper als hotel

Geniet overdag van het platteland met de fiets of de boot en breng de avonden door in de traditionele scheepssalon. Bespreek de afgelopen dag met een glas wijn of bier en maak plannen voor de volgende dag. Het voordeel: het schip brengt het landschap tot leven, uw bed reist mee, u hoeft alleen maar te genieten ...

Overnachtingslocaties
De overnachtingsplekken op de ca. 260 km lange fiets- en vaarroute zijn 1. Sloten, het kleinste stadje ter wereld; 2. Workum, kunst- en cultuurstad aan het IJsselmeer met veel monumenten; 3. Sneek, de water- en winkelstad van Friesland; 4. Franeker, de oude universiteitsstad met planetarium; 5. Dokkum, de meest noordelijke en zeer sfeervolle Elfstedenstad; 6. Leeuwarden, de tientallen bezienswaardigheden tellende hoofdstad van Friesland, in 2018 de culturele hoofdstad van Europa.

Kosten
€745,- per persoon op basis van twee personen in een tweepersoonshut. Bij boeking van één persoon geldt eenpersoonstoeslag van 30% bij verblijf in een tweepersoonshut. Korting voor de derde en vierde persoon in een drie- of vierpersoonshut: 30%.

This is what you will be doing

Fiets- / vaarvakantie langs de Friese Elfsteden

De Boat & Bike Elfsteden Cruise van Friesland Holland Travel Service en Friesland Charter, is een heel bijzondere boot- én fietsvakantie. Het is een geheel verzorgde, door een zeer ervaren kapitein begeleide 7-daagse Elfstedentocht met een van de twee identieke tweemastklippers van rederij Friesland Charter van de familie Koopmans, De Hoop of de Stella Frisia. Eén van deze traditionele zeilschepen is zeven dagen, van maandagmorgen 10.00 uur tot zondagmiddag 14.00 uur, uw hotel. Vertrek- en aankomsthaven is Akkrum, de thuishaven van de rederij, in het hart van Friesland.