Skip to main content
Favorites 0

Hey Moocher!

Lewinski/Barry kookt, Sneek

Hey Moocher zal op 3 februari 2024 optreden in Lewinski, waar je wordt meegenomen naar een sfeervolle ambiance uit de jaren dertig.

Hey Moocher, een Bluesband uit Zwolle, speelt krachtige twelve-bar-blues met een groove en uptempo swing. Ze gebruiken verschillende instrumenten, waaronder dubbele frontzang, gitaar, bluesharp, accordeon, drums en contrabas. Band varieert tussen akoestische instrumenten en klanken die klinken als oude buizenamps.

Een optreden van Hey Moocher neemt je mee naar een sfeervol café uit de jaren dertig, waar gedronken en gerookt werd. Mannen in pak, petten en puntschoenen terwijl dames aan de bar genieten zonder te betalen. Vanaf het podium klonken tijdloze blues, met een vleugje jazz, ‘’The Story of Minnie The Moocher.’’

De vijf ervaren muzikanten uit Zwolle, bekend als ‘Hey Moocher’, hebben een lange geschiedenis in verschillende bands en brengen nu vintage blues. Met aanstekelijk speelplezier weten ze van elk optreden een feestje te maken. De bandleden, frontman Rob Bults met zijn ruwe stem en gitaarspel, John Beumer als tweede frontzanger met een koffertje vol bluesharps, Simone Colicchia op accordeon, drummer Joop de Haan en contrabassist Jeroen van Halem worden geïntroduceerd.

Wanneer:
3 februari 2024
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Hey Moocher!
Lewinski/Barry kookt

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Plan your route

from your location

Show results