Skip to main content
Favorites 0

Kaspar - In Concert

Theater Sneek, Sneek

Kaspar zoekt uitdaging in het arrangeren, schrijven, spelen en zingen van songs. Samen met de muzikanten die hij daarbij om zich heen verzamelt, wil hij de luisteraar in vervoering brengen.

De combinatie van zijn pure stemgeluid en de inhoud die hij legt in zijn liedjes, zorgt voor een authentiek, ambachtelijk en artistiek resultaat. Als zanger durft hij zich kwetsbaar op te stellen naar zijn publiek, en naar zichzelf. Met een nieuwsgierigheid naar wat er leeft in de wereld, tussen mensen, in de natuur, weet Kaspar zichzelf een spiegel voor te houden en eigen keuzes te maken.

Kaspar, de artiestennaam van Wiebe Kaspers, brengt vernieuwende songs met mooie rijmen, diepe inhoud, op een poëtische wijze gezongen op melodieuze muziek. Mysterieus op de achtergrond, magisch realistisch op de voorgrond. Zijn shows staan garant een avond vol verrassingen met oude songs in een nieuw jasje, nieuwe songs met een vertrouwd geluid, een gevarieerd publiek en verrassende muzikanten. Laat je verwonderen met Kaspar!

Wanneer:
25 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 19,50
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Kaspar - In Concert
Theater Sneek

Westersingel 28
8601 GR Sneek
Plan your route

from your location

Show results