Skip to main content
Favorites 0

Optreden Hesston College Choir op en aan het water

Broek

Sinds 40 jaar komt het Hesston College Choir uit Kansas (USA) om de twee jaar in Joure. In 2024 voor de 20ste keer. Optredens van het Hesston College Choir op zondagmiddag 19 mei in Broek (op en aan het water) en op maandagavond 20 mei in de Doopsgezinde...

Activiteiten in mei ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van de Doopsgezinde Kerk te Joure. Optredens van het Hesston College Choir op zondagmiddag 19 mei in Broek (op en aan het water) en op maandagavond 20 mei in de Doopsgezinde Kerk te Joure.

De Doopsgezinde Gemeente Joure maakt van 2024 een feestelijk jaar, want het kerkgebouw is dan 200 jaar oud. Het wordt een jaar met elke maand wel een bijzondere activiteit. Iedereen, die van koormuziek houdt, is van harte welkom.

Om de twee jaar komt het Hesston College Choir uit Kansas tijdens hun rondreis door Europa, langs in Joure. In 2024 is dit voor de twintigste keer. Ze verblijven een paar dagen in Joure en verzorgen in die periode een paar concerten. Zo zingen zij in de Oecumenische Parkdienst tijdens Pinksteren een paar nummers van hun repertoire. Deze Parkdienst begint om 10.00 uur.

Speciale optredens van dit koor zijn:

· zondagmiddag 19 mei om 17.00 uur vanaf het water in Broek.

Dit concert is te bezoeken per boot. Ook zijn er zitplaatsen aan het water mocht u geen boot hebben.

· maandagavond 20 mei om 19.30 uur in de Doopsgezinde Kerk van Joure, Midstraat 70.

Van harte welkom om deze concerten bij te wonen!

 Toegang is gratis

Wanneer:
19 mei
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Optreden Hesston College Choir op en aan het water

Plustedijk 7
8512 AS Broek
Plan your route

from your location

Show results