Skip to main content
Favorites 0

Concert Vocal Group STIM

Johanneskerk Britsum, Britsum

GRIENMANK nieuw programma Vocal Group STIM  Inspirerende mengelmoes van filmpjes en liedjes  STIM is een ambitieuze groep van twaalf ervaren zangers en zangeressen uit Fryslân, die na vele jaren in de klassieke muziek en de lichte koormuziek...

GRIENMANK nieuw programma Vocal Group STIM 

Inspirerende mengelmoes van filmpjes en liedjes 

STIM is een ambitieuze groep van twaalf ervaren zangers en zangeressen uit Fryslân, die na vele jaren in de klassieke muziek en de lichte koormuziek elkaar in 2006 vonden in close harmony en a capella. Na muziektheater in “It Lud fan e Wjukslach”, liedjes en gedichten in “Anders” en liedjes en verhalen in “LEF”, komt Vocal Group STIM nu met een programma waarin liedjes en YouTube filmpjes centraal staan.

GRIENMANK is de titel. Fries voor Mengelmoes, en dat is precies wat het is: een mengelmoes van mooie, indrukwekkende, grappige en ontroerende filmpjes en liedjes. Een inspirerende collage van beelden en bijpassende liedjes over het leven van alledag dat soms helemaal niet zo alledaags is als het lijkt.   

Net als de vorige voorstelling (met eigen verhalen), is GRIENMANK opnieuw een persoonlijke voorstelling. Elk van de zangers en zangeressen én dirigent Titus Steegstra heeft een YouTube filmpje uitgekozen om te delen met het publiek. STIM wordt op piano begeleid door Eline Brans. 

Tijdstip
16.00 uur, deur open 15.30 uur

Entree
€ 10,00

Informatie of reservering

https://www.vocalgroupstim.nl/

Wanneer:
26 mei
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Concert Vocal Group STIM
Johanneskerk Britsum

Greate Buorren 1
9055 MT Britsum
Plan your route

from your location

Show results