Skip to main content
Favorites 0

Winterevent Joure

This event has already taken place

Joure

Winterevent in de Midstraat in Joure met 50 led verlichte kerstbomen en vijf mega-kerstbomen die dagelijks een spetterende lichtshow zullen vertonen.

Lichtshow van vijf 8-meter hoge kerstboom die dagelijks te zien zal zijn omringd door vijftig verlichte led kerstbomen in de Midstraat.

De hele maand december zijn er diverse evenementen in Joure, zoals een Kerstmarkt, Fakkeltocht, Rotary Santa Run, koopavonden met extra lange openingstijden en een koopzondag met extra activiteiten. Kijk hier voor het volledige programma op.

Energiezuinig kerstspektakel

“Natuurlijk hebben we overleg gehad over een juiste invulling van de decoratie voor de Winterfair van dit jaar. We hebben gekozen voor een kerstdecoratie die tegemoetkomt aan ieders behoefte aan licht in deze in vele opzichten donkere tijden, maar die wel past binnen het energiezuinige beleid dat we voeren. De led verlichte bomen gaan zorgen voor een onvergetelijke kerstsfeer in de Midstraat.”

De lichtshow van de vijf 8-meter hoge bomen zal steeds worden herhaald en dagelijks te zien zijn. De opening op 9 december om 17.00 uur zal worden omlijst met muziek en vuurshows. De winkels zullen die avond tot 22.00 uur geopend zijn. Kortom, een kerstspektakel dat niemand wil missen.

Wanneer:
t/m 31 december 2022

Here you will find Winterevent Joure

Address:
Midstraat
8501 AH Joure
Plan your route
Distance:
Show results