Skip to main content
Favorites 0

Zwerftocht langs de Tsjonger met fotocamera (12+)

Donkerbroek

Fotografen opgelet! Ben jij dolenthousiast over fotografie, de natuur en lijkt een combinatie van deze twee componenten te mooi om waar te zijn? Knijp jezelf dan maar niet, want dat wordt pijnlijk. Wij bieden namelijk een fotografie-excursie in de Tjongerdellen...

Fotografen opgelet! Ben jij dolenthousiast over fotografie, de natuur en lijkt een combinatie van deze twee componenten te mooi om waar te zijn? Knijp jezelf dan maar niet, want dat wordt pijnlijk. Wij bieden namelijk een fotografie-excursie in de Tjongerdellen van het Ketliker Skar. Woon je in Heerenveen? Dan ben je helemaal een bofkont, want dit gebied ligt vlakbij!

De Tsjongerdellen zijn een overblijfsel van het oude beekdal genaamd de Tsjonger. Een groot deel bestaat uit lage graslanden met veel sloten. ’s Winters staan de graslanden vaak onder water, dus tijdens deze excursie kun je volop spelen met de weerspiegeling van het water. Daarnaast wordt het gebied het hele jaar door drukbezocht door vogels, wat zeker in de smaak valt bij de vogelfan onder ons. Onze natuurgids helpt jou graag bij het maken van het perfecte plaatje, zodat je vol trots en met een volmaakte foto naar huis gaat. Natuurlijk verstopt de natuurgids stiekem ook interessante informatie over het gebied in zijn verhaal.

Kortom: pak die fotocamera, zorg voor genoeg ruimte om de foto’s op te kunnen slaan en gaan!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
4 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)

Here you will find Zwerftocht langs de Tsjonger met fotocamera (12+)

Address:
Vaart Westzijde 17
8435 WC Donkerbroek
Plan your route
Distance:
Show results