Skip to main content
Favorites 0

Voorjaarsmarkt Oudemirdum Bruist!

This event has already taken place

Mar en Klif Visitor Center, Oudemirdum

Op maandag 1 april van 11:00 - 18: 00 uur is het centrum van Oudemirdum weer gevuld met de leukste standhouders en foodtrucks vol heerlijkheden. Kom gezellig struinen langs de ruim 90 kramen. Oudemirdum Bruist!

Voorjaarsmarkt Oudemirdum Bruist met ruim 90 standhouders, workshops en kinderactiviteiten!

Op paasmaandag 1 april organiseren we i.s.m. de Vereniging Oudemirdum Bruist weer een Bruisende Voorjaarsmarkt rondom de sfeervolle Brink in Oudemirdum. 

Kom naar hartenlust shoppen en lekkernijen proeven. De authentieke Brink is gevuld met een bonte mix van ruim 90 kramen en foodtrucks.

Laat je verrassen door een combinatie van fair, streekmarkt, groene markt en een ouderwetse braderie. De standhouders zijn geselecteerd op hun mooie producten en gezellige sfeer. Dus kom die sfeer proeven, evenals de heerlijke geitenkaasjes, likeurtjes, ambachtelijke worsten en smakelijke ijsjes van de Buterkamp.

Verder vind je er o.a. mooie tassen en kleurrijke manden, fijne wollen plaids en hoeden, sieraden, landelijke woonaccessoires, ecologisch tuingereedschap en prachtige baby-, kinder- en dameskleding.

De markt start om 11:00 uur en eindigt om 18:00 uur en er is voor jong en oud van alles te zien en beleven. Daarna kun je nog gezellig een terrasje pakken op de Brink! Tip: Kom zoveel mogelijk op de fiets.  

De organisatie is in handen van de Vereniging Oudemirdum Bruist en Sabine Boode.

Contact markt, natuuractiviteiten en workshops: Sa.bienevents@gmail.com

Wanneer:
t/m 1 april
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Voorjaarsmarkt Oudemirdum Bruist!
Mar en Klif Visitor Center

De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Plan your route

from your location

Show results