Skip to main content
Favorites 0

"Kleintje Klassiek van Pergolesi tot Piazolla"

Groate Kerk church in Sint-Jacobiparochie, Sint-Jacobiparochie

Zondag 28 april, concert in De Groate Kerk van St.-Jacobiparochie “Kleintje Klassiek van Pergolesi tot Piazolla”, aanvang 15.30 uur Teke, Nadine en Famke Anne verzorgen met ‘Kleintje Klassiek’ een heerlijk toegankelijk en gevarieerd programma van...

Zondag 28 april, concert in De Groate Kerk van St.-Jacobiparochie “Kleintje Klassiek van Pergolesi tot Piazolla”, aanvang 15.30 uur

Teke, Nadine en Famke Anne verzorgen met ‘Kleintje Klassiek’ een heerlijk toegankelijk en gevarieerd programma van een uur. Met hierin pareltjes voor viool en piano zoals van Pergolesi, Beethoven, Grappelli en Piazzolla. Ballet is de kers op de taart waarbij Famke Anne drie heel verschillende choreografieën heeft gemaakt. Klein en kwetsbaar, vrolijk en licht of groot en krachtig, het komt dit concert allemaal voorbij.


Nadine Blaak studeerde piano aan het conservatorium van Zwolle. Ze treedt regelmatig op van popband tot klassiek soliste. Naast haar werk als pianiste, werkt Nadine als docent klassieke talen in Heerenveen.
Teke Hettinga is eerst afgestudeerd aan de Universiteit van Wageningen en pas later aan het conservatorium gaan studeren. Ze combineert haar werk als violiste met een baan als gebiedscoördinator bij Wetterskip Fryslân.
Famke Anne van der Mark is in Sneek met klassiek ballet begonnen. Vervolgens werd ze toegelaten tot de Nationale Balletacademie en danste ze de Notenkraker met het Nationale Ballet. Met haar VWO-diploma op zak, richt ze zich dit jaar volledig op dansen.


Entree: €15,-

 
U kunt kaarten kopen aan de zaal of reserveren (tot drie uur vóór aanvang) via:

reserveringen@groatekerk.nl of T 06 830 37 955

Tijdstip
15.30 uur

Entree
€ 15,-

Informatie of reservering

 www.tekehettinga.nl/ www.nadineblaak.com

Wanneer:
28 april 2024
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find "Kleintje Klassiek van Pergolesi tot Piazolla"
Groate Kerk church in Sint-Jacobiparochie

Oosteinde 1
9079 PD Sint-Jacobiparochie
Plan your route

from your location

Show results