Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping midden in de natuur met de leukste activiteiten

Earnewald

Suppen en kanoën door één van de mooiste gebieden in Friesland doe je in Nationaal Park De Alde Feanen. Outdoor Veldboom zorgt voor een onvergetelijke middag óf boek gelijk een heerlijk weekend! Want midden in de natuur kom je pas echt tot rust.

Wil jij genieten van één van de mooiste plekken van Friesland? Midden in de natuur? Dan zit je bij Outdoor Veldboom helemaal op je plek. En wil je zo nu en dan ook even natuur afwisselen met cultuur? Deze plek is omringd met parels van dorpen waar je volop kunt genieten van cultuur? 

Mini camping of overnachten in een natuurhuisje

Deze mini camping beidt een plek in de natuur waar je echt even op adem kunt komen. Het unieke aan deze plek is namelijk dat het is gelegen in het Nationaal Park De Alde Feanen. Pak een kano of een sup en ervaar vanaf het water een zeldzaam moerasgebied. Je kunt hier komen logeren maar er staan ook twee gezellige huisjes klaar waar je zo in kunt.

Suppen of kanovaren

Suppen of kanovaren in De Alde Feanen is een unieke ervaring. Je kunt met de kano door smalle sloten en petgaten wat bijna het gevoel geeft of ben je in het buitenland! Zeker een must do als je in Friesland bent.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Camping midden in de natuur met de leukste activiteiten

Outdoor Veldboom
Ds. van der Veenweg 7
9264 TA Earnewald
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten