Ga naar inhoud
Favorieten 0

Stichting Merk Fryslân

Voor ondernemers

Voor ondernemers

Wil je als ondernemer goed zichtbaar zijn voor de bezoekers van Friesland? Dan is het mogelijk je toeristische/recreatieve onderneming kosteloos te vermelden.

Voor pers

Voor pers

Ben je op zoek naar informatie voor pers/pr?

Nieuws

Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws en persberichten van Merk Fryslân.

Duurzaam toerisme

Merk Fryslân tekende in 2022 de Glasgow Declaration, om ook vanuit toerisme actie te ondernemen en een bijdrage te leveren om de klimaatdoelstellingen van 2030 te halen. De opgave gaat verder dan alleen klimaat en daarom gebruiken we de Sustainable Development Goals als kompas om onze rol in te vullen. Het gaat ook over voedsel, energie, biodiversiteit en welzijn. Voor 2023 hebben wij een duurzaamheidsplan gemaakt om in kaart te brengen wat we al doen en wat we nog meer gaan doen om de wereld samen mooier te maken. Gelukkig doen we dit samen; samen met provincie Fryslan, Vereniging Circulair Friesland, TAF en andere partners.

Lees hier het duurzaamheidsplan 2024

Voor ondernemers

Onze websites bieden alle Friese toeristische ondernemers de kans om hun toeristische onderneming kosteloos te vermelden. Met meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per jaar vormen wij het grootste online platform voor de toerist in Friesland. Grote namen als het Woudagemaal, Afsluitdijk Wadden Center, Neushoorn en de Harmonie gingen je al voor.

Meer lezen over je toeristische vermelding op onze websites

Travel Trade

Op slechts een uur rijden van Amsterdam, drie uur van Antwerpen en Bremen wacht de betoverende wereld van Friesland. Vier nationale parken, twee UNESCO-werelderfgoederen, elf historische steden, eilanden in de Waddenzee en Friese meren;, het is bijna te veel om op te tellen. Ben je op zoek naar informatie als tradepartner? Maak een online afspraak of meld je aan voor een bezoek.

Travel Trade Friesland

Wellicht vind je dit ook interessant