Stichting Merk Fryslân

De officiële regiomarketingorganisatie van de provincie Friesland

Merk Fryslân is de regiomarketingorganisatie voor de Provincie Fryslân. Vanuit een overkoepelende visie geven wij, in opdracht van de Provincie Fryslân, invulling aan de marketing en promotie voor Friesland en de Waddeneilanden. Onze primaire focus ligt hierbij op het toerisme, zowel particulier als zakelijk.

De website friesland.nl is het toeristisch platform voor Friesland en is in beheer van Merk Fryslân. Veel informatie op deze website is aangeleverd door de betrokken organisaties. Informatie over het organiseren van congressen, vergaderingen, bedrijfsuitjes en andere zakelijke bijeenkomsten in Friesland vindt u via meetinfriesland.nl. Wilt u meer weten over de Wadden, kijk dan op wadtodo.nl.

Merk Fryslân en Friesland in het nieuws

uw eigen vermelding op de website

Onze websites bieden alle toeristische ondernemers de kans om hun toeristische onderneming kosteloos te vermelden. Met meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per jaar vormen wij het grootste online platform voor de toerist in Friesland. Grote namen als het Woudagemaal, Afsluitdijk Wadden Center, Neushoorn en de Harmonie gingen u al voor.

Meer lezen over uw vermelding op onze websites

Aanhaken bij merk fryslân

Als ondernemer kunt u op veel manieren aanhaken bij Merk Fryslân en samen werken aan het vermarkten van Friesland naar de toerist. U kunt bijvoorbeeld op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief en social media, participeren aan persreizen, promotiemateriaal bestellen en met ons in contact komen

Meer lezen over aanhaken bij Merk Fryslân

Wellicht vindt u dit ook interessant

het team

contact

vacatures

nieuws en publicaties

veelgestelde vragen