Ga naar inhoud
Favorieten 0

Filmen in Friesland

Friesland stroomt over van verhalen en mooie locaties voor je film- en mediaproductie. Als je specialistische hulp nodig hebt bij het ontwikkelen en/of produceren van je productie kun je terecht bij Screen Noord.

Screen Noord

Screen Noord is de filmcommission van Noord-Nederland. We kennen iedere vierkante centimeter van dit mooie, inspirerende stuk aarde en geven jouw filmcrew belangeloos toegang tot het film- en medialandschap in Friesland. We helpen locatiescouts en filmproducenten snel bij het vinden van geschikte locaties, fondsen, crew en faciliteiten (catering, transport etc.) Ook kunnen we je direct koppelen aan de juiste vergunningverlenende instanties.

Showreel Screen Noord

Filmlocaties in Friesland

Take: het Noorden

Nederland kent een cash rebate van 35%, ga hiervoor naar Netherlands Film commission. Producties die de afgelopen jaren in de provincie Friesland hebben gedraaid zijn: De slag om de Schelde, Hoogvliegers, Speak no Evil, Dunkirk, Denkend aan Holland, Mijn bijzonder rare week met Tess en meer. 

  • Regiocommissioner

    Anton Felipa laat zien hoe sociaal, ondernemend en behulpzaam het filmnetwerk in Friesland is. Met zijn unieke personal touch en praktische manier van werken regelt hij razendsnel de fysieke en creatieve ruimte die je nodig hebt voor je film.

    Regiocommissioner
  • Alle filmlocaties

    Laat je inspireren door de prachtigste en meest filmische locaties en zoek zelf naar facilitaire bedrijven in het Noorden.

    Alle filmlocaties