Activiteiten en evenementen voor kinderen in Friesland

Leuke uitjes en evenementen voor kids in Friesland

In verband met de laatste maatregelen rondom de ontwikkeling van het Corona-virus (COVID-19), is het dagelijkse leven in Friesland grotendeels preventief gesloten. Denk hierbij aan bezienswaardigheden, horeca, evenementen en activiteiten. Deze maatregelen gelden voorlopig tot en met 1 juni. De informatie op www.visitfriesland.nl kan daardoor niet actueel zijn. We rekenen op je begrip. ​

Ben je op zoek naar leuke uitstapjes voor de kinderen in Friesland? Er is genoeg te doen! We hebben dierentuinen, speeltuinen en leuke musea. Jong en oud, iedereen kan zich vermaken in Friesland. Talloze uitjes voor kinderen voor een lekker dagje weg!

lenteknutsels

lenteknutsels

© Pixabay

Een middagje thuis wordt een stuk leuker met deze knutseltips van Kidsproof Fryslân. Ga jij voor het schattige lammetje, de mooie bloem of een van de andere creaties?

50 dingen om thuis te doen met kids

50 dingen om thuis te doen met kids

© Pixabay

De keuken in, pyjama dag, kamperen in eigen huis, je eigen museum, een tijdmachine, kamer make-over... Met deze 50 thuisblijftips kom je tijd tekort!

kleur bekennen

kleur bekennen

© pixabay

Met deze Friese kleurplaat ben je wel even zoet!

bûter, brea en griene tsiis....

bûter, brea en griene tsiis....

© Marcel van Kammen

...tijd voor een kleine cursus Fries!

laarzen aan en gaan

laarzen aan en gaan

Via staatsbosbeheer.nl hebben we alle korte (voor de kids geschikte) wandelroutes in Friesland gevonden. Het enige wat je hoeft te doen, is te kiezen welke je eerst gaat doen.

kids klaar? bakken maar!

Bijvoorbeeld deze Fryske dûmkes, lekkere oranjekoek of deze kidsproof recepten van Laura's Bakery. En daarna lekker smullen!

Plan vast je bezoek aan Friesland, wanneer dit weer mogelijk is: