Nu te doen voor de kinderen

Ben je op zoek naar leuke uitstapjes voor de kinderen in Friesland? Er is genoeg te doen! We hebben dierentuinen, speeltuinen en leuke musea. Jong en oud, iedereen kan zich vermaken in Friesland. Talloze uitjes voor kinderen voor een lekker dagje weg!

Tips van Kidsproof Fryslân - In de maand juni

Elske en Wieke van Kidsproof.nl hebben voor jou de leukste kinderactiviteiten op een rijtje gezet. Deze dames geven je dolgraag iedere maand nieuwe inspiratie voor jouw dagje uit of weekend weg met de kinderen.

Deze uitstapjes mag je niet missen

aquazoo

AquaZoo is hét familiepark van Friesland. Ontdek samen de bijzondere dieren, zoals nijlkrokodillen, ijsberen en flamingo’s. Of leef je uit in de speeltuinen en geniet van spetterende presentaties. Zo is er het Zeeleeuwen Spetter Spektakel. Tanden controleren, visjes vangen, brullen, zwemmen, alles komt hier aan bod!

Lees meer

pannenkoekentrein

Tjoek tjoek! Pannekoektrein 'onder stoom' staat op je te wachten! De conductrice knipt je kaartje en verstrekt de dienstregeling met de meest heerlijke pannenkoeken. Zelfs een bezoekje aan het toilet, is een bezoekje waard, je kijkt je ogen uit in deze trein. In de Pannekoektrein is het niet zomaar pannenkoeken eten, het is een spoorse belevenis voor jong en oud.

Lees meer

Musea voor de kids

De leukste uitjes in de Friese natuur

kameleondorp terherne

park vijversburg

doniastate

ijsboerderij akkrum

speelbos hossebos

Routes die leuk zijn voor kinderen