Ga naar inhoud
MAP

Verblijven en overnachten in Friesland

Zoek en boek jouw perfecte overnachting in onze provincie

Heb je aan één dag Friesland niet genoeg? Dat begrijpen we maar al te goed! Gelukkig kun je in Friesland de nacht op talloze manieren doorbrengen. Boek bijvoorbeeld een van onze hotels of  bed and breakfasts. Ben je met meer? Maak dan een keuze uit onze leuke groepsaccommdoaties of vakantiehuizen. Of trek de natuur in en neem je tent, camper of caravan mee naar ons prachtige land of een van de eilanden. Wat je ook kiest, we beloven je dat het een nacht wordt om nooit te vergeten.

Kom bijzonder overnachten in Friesland

Slaap in een vuurtoren

Beleef een unieke ervaring in deze vuurtoren in Harlingen. Nadat deze in 1998 stopte met werken is de vuurtoren omgebouwd tot bijzondere slaapplek voor twee personen. Wakker worden met een fantastisch uitzicht over de haven van Harlingen en de Waddenzee, wie wil dat nou niet?

Lees meer

stijlvol kamperen

De nieuwste trend op het gebied van kamperen is Glamping. Stijlvol doch dichtbij de natuur. In de Ecolodge van It Dreamlân kun je met maximaal 4 personen kindvriendelijk en knus genieten van de Friese natuur.

Lees meer

Zakelijke overnachting

Friesland is de perfecte locatie voor evenementen en bijeenkomsten. Boerderijen in de weidsheid van het landschap. Oude gebouwen die een nieuwe bestemming hebben gevonden als eventlocatie. Of moderne locaties voorzien van alle faciliteiten. Gebruik de Venuefinder van Meet in Friesland om jouw ideale locatie te vinden. 

Lees meer op meetinfriesland.nl

Weet je wat het Friese woord is voor vuurtoren?

Het antwoord vind je onderaan deze pagina

Bijzonder overnachten in Friesland

Of bekijk wat anderen hebben gekozen

Het Friese woord voor vuurtoren is:

Fjoertoer