Ga naar inhoud
Favorieten 0

Merk Fryslân werkt buiten

Buitenlucht is goed voor iedereen. Een frisse neus halen kan in je vrije tijd, maar zeker ook tijdens werkuren. En het heeft daarbij ook nog veel voordelen: het is goed voor je productiviteit en creativiteit, je krijgt er energie van en het belangrijkste, het is super gezond! Merk Fryslân werkt daarom vanaf nu niet alleen binnen haar kantoormuren maar ook daarbuiten, in haar eigen, unieke tuinkantoor.

nl tuinlabel

Merk Fryslân zorgt graag goed voor haar medewerkers, maar ook voor omgeving en natuur. Buiten kunnen werken sluit daarmee volledig aan op deze duurzame ambitie. Het toekennen van certificering B van NL Tuinlabel, onderdeel van NL Greenlabel, dat een meetbaar duurzame leefomgeving promoot, is voor Merk Fryslân dan ook een mooie erkenning. Waardering voor mens, werk en natuur!

Lees meer over NL Greenlabel

Dé ideale provincie om buiten te werken

De binnentuin van Merk Fryslân werd de laatste maanden onder handen genomen door Buitenbomen en Snoek Puur Groen zodat de medewerkers op een geheel functionele manier werkzaamheden mee naar buiten kunnen nemen. Met de zogenaamde tuinkantoor wil de regiomarketingorganisatie de rest van de provincie inspireren om meer buiten te werken. Vandaag werd het tuinkantoor op feestelijke wijze geopend door klimaatgedeputeerde van de Friese Milieu Federatie Ymkje Ypma.

Van een kale binnentuin naar een stadsgroen tuinkantoor

Tuinkantoor: voor en na

Voor

Voor

Voor

na

na

na

Buitenbomen

Buitenbomen laat bedrijven kennismaken met de meerwaarde van buitenwerken. Buitenwerken wordt met behulp van kennis en tools geïntregreerd in de kantoor- of thuiswerkdag. Wanneer, hoe en met wie er buiten wordt gewerkt, dat bepalen de medewerkers zelf. Dáár werken waar je het beste functioneert en floreert. 

Meer info over Buitenbomen

Buitenwerk locaties in Friesland

In Friesland houden we van buiten zijn. Van één zijn met de natuur. Onze provincie is daarom bij uitstek geschikt om werk en buiten te combineren. Voor de zakelijke najaarscampagne van Meet in Friesland zijn we op zoek naar zakelijke locaties die interesse hebben om samen met Merk Fryslan en Buitenbomen het buitenwerken actief aan te bieden aan bedrijven met handige tools, faciliteiten en arrangementen. Laten we gaan buitenwerken! Interesse laat het weten via yvonne@merkfryslan.nl.

  • De Laape

    De Laape is een vergaderlocatie in Friesland. Voorzien van alle faciliteiten om buitenwerken mogelijk te maken. Merk Fryslân en Buitenbomen kijken of dit in de toekomst helemaal geïntegreerd kan worden. 

    De Laape
  • Meer (zakelijke) locaties

    Tips voor buiten werk locatie of ook mee doen? Meld je aan via yvonne@merkfryslan.nl

    Meer (zakelijke) locaties