Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bootverhuur & Jachtwerf Hospes

Sneek

Verhuur van moderne zeiljachten en luxe motorboten voor 2-6 personen. Al meer dan 80 jaar hoogwaardige bootverhuur vanuit het watersportcentrum van Friesland: Sneek. Bekijk de veelzijdige vloot en boek eenvoudig online!

Watersport & gastvrijheid zit in onze genen.
Onze vloot is modern en goed onderhouden.

Bootverhuur Hospes verhuurt luxe motorboten van type Cabin Langenberg en Linssen Grand Sturdy. De moderne zeilboten van de gerenomeerde merken Bavaria, Beneteau, Dehler en Dufour allen met geringe diepgang(!) waardoor zeilen in Friesland een fantastische ervaring is!

Ontdek de mooiste vaarroutes van Frysland en Nederland met één van de comfortabele en luxe motorboten (de meeste met  2.40 m. doorvaarthoogte) of zeil met één van onze jachten op de Friese Meren, het IJsselmeer en Waddenzee.

Bootverhuur Hospes, een familiebedrijf dat meer dan 80 jaar bestaat en waar inmiddels de 4e generatie is aangetreden.
Hospes heeft een eigen jachtwerf en 24 uurs servicedienst, geeft vakkundige instruktie en proffesionele instructievaren is mogelijk op het door u gehuurde schip.

Vanuit onze Jachthaven bent u zonder bruggen of sluizen zo op het Sneekermeer en binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Sneek.
U kunt uw auto veilig op het terrein bij onze haven parkeren.

Wij begroeten u graag als onze gast.
Tot ziens in Sneek!

Ofstân nei jo lokaasje:

Hjir fine jo Bootverhuur & Jachtwerf Hospes

Bootverhuur Hospes
Burgemeester de Hooppark 3
8605 CR Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten