Ga naar inhoud
Favorieten 0

Escape Tour Leeuwarden

Leeuwarden

Ga de uitdaging aan met deze Escape Tour door Leeuwarden. Je beland in het jaar 1664 en kruip in de huid van de stadhouder van Friesland: Willem Frederik van Nassau, alias de pechvogel.

Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren. Je speelt de Escape Tour vanaf 2 personen en je kan in teams van 2 tot 4 personen tegen elkaar strijden. Elke stad heeft zijn eigen verhaal met een bijzonder hoofdpersoon.

Escape Tour Leeuwarden
Met de Escape Tour Leeuwarden belanden jullie in het jaar 1664 en kruipen jullie in de huid van de stadhouder van Friesland: Willem Frederik van Nassau, alias de pechvogel. Willem hield nogal van vrouwen wat hem dit keer duur kwam te staan. Na een affaire met de zus van zijn vrouw was hij zijn leven niet meer zeker, zijn woeste zwager had een klopjacht op hem geopend in Leeuwarden. Dus moest hij op zoek naar de geheime uitgang!

Met een Escape Tour verken je eens op een andere manier de stad! 

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Escape Tour Leeuwarden

Sint-Bonifatiuskerk
Bonifatiusplein 20
8921 JT Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten