Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Fluistervloot

Lemmer

De Fluistervloot verhuurt elektrisch aangedreven spitsgatters, boten geschikt voor vaarvakanties voor gezelschappen van 2-5 personen. U heeft geen vaarbewijs nodig. Uniek in Nederland, de eerste volledig elektrisch aangedreven huurvloot in dit segment.

Bootverhuur in Friesland bij de Fluistervloot - betaalbaar

Uniek in Nederland, de eerste volledig elektrisch aangedreven huurvloot in dit segment. Toch betaalt u niet meer dan bij een andere aanbieder.

Door de efficiënte elektrische aandrijving van onze boten zijn uw brandstofkosten een stuk lager. Kostbare diesel tanken is verleden tijd.

Volledig uitgerust

Op al onze boten kunt u comfortabel verblijven; aan boord zijn een kookgelegenheid, koelkast, toilet en watervoorziening. U kunt met ten minste vier personen overnachten. In overleg kan het aantal slaapplekken worden uitgebreid.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor alles wat aan boord nodig is.

Elektrisch

Uitstootvrij recreëren draagt bij aan het behoud van uw prachtige vakantie-omgeving. Maar dit is zeker niet alles: door de fluisterstille aandrijving glijdt u geruisloos door het friese merengebied, langs rietkragen, dorpen en kades. Kom tot rust en beleef Friesland zoals nog nooit te voren.

Dankzij het overzichtelijke instrumentenpaneel staat u nooit voor verrassingen en weet u op ieder moment precies wat het verbruik en bereik van uw boot is.

Voor iedereen

Bij ons kunt u uw boot huren zonder vaarbewijs. Dankzij de krachtige elektromotor is manouvreren in een haven en heerlijk cruisen met onze boten een peulenschil.

Heeft u geen ervaring, dan krijgt u voor vertrek instructie aan boord over de bediening van uw boot zodat u ontspannen en vol vertrouwen op weg kunt.

Een boot huren in Friesland bij de Fluistervloot

  • Geen vaarbewijs nodig.
  • Geen vaarervaring nodig (basisinstructie inbegrepen).
  • Vakantie op het water, alles aan boord om in de natuur te overnachten.
  • Gegarandeed een unieke, stille en onvergetelijke reis.
Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten