Ga naar inhoud
Favorieten 0

Workshop Natuurdruk-Plukken en drukken

Ambachtelijke textieldrukkerij, Kleine-Lijn, Blije

In het bijzonder sfeervol atelier van Kleine-Lijn, worden diverse workshops aangeboden. Tijdens deze workshop ontdek en beleef je een ambachtelijke druktechniek. Lekker enkele uurtjes in alle vrijheid genieten en met een mooie herinnering naar huis!

Sjoch alfêst efkes

Tijdens de workshop plukken en drukken maak je kennis met een ambachtelijke grafische druktechniek waarbij je gebruik maakt van een ARTEL drukpers.   In deze workshop maak je dus kennis met een zeer zeldzame manier van drukken: de natuurdruk.

Verschillende botanici beschouwden deze druktechniek als de beste manier om authentieke, wetenschappelijk verantwoorde afbeeldingen van planten te maken.  Met de materialen, die we eerst gaan plukken uit de prachtige tuin rond het atelier van Kleine-Lijn, ga je namelijk een natuur print maken. Deze techniek geeft ruimte voor onverwachte effecten. Het experimenteren maakt dat deze druktechniek zo leuk is.

Tijdens de workshop ontdek en beleef je een ambachtelijke druktechniek. De workshop is inclusief gebruik drukpers, materialen, koffie/ thee en iets lekkers - € 59.- p.p. De workshop Plukken en Drukken - natuurdruk maken - duurt een dagdeel en kan zowel overdag als in de avond plaatsvinden.

Wanneer:
t/m 11 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 59,-
Toan risseltaten