Ga naar inhoud
Favorieten 0

Avondrondvaart De Palingaak

Regio Sneek

Maak met Palingaak Korneliske Ykes II een avondrondvaart vanuit Heeg. Deze aak is een reconstructie van de oude palingaken en vertelt het verhaal van de vroegere palinghandel over zee. Je vaart over het Heegermeer: één van de vele Friese meren van Friesland....

Maak met Palingaak Korneliske Ykes II een avondrondvaart vanuit Heeg. Deze aak is een reconstructie van de oude palingaken en vertelt het verhaal van de vroegere palinghandel over zee. Je vaart over het Heegermeer: één van de vele Friese meren van Friesland. Aan boord krijg je een drankje aangeboden met een hapje, waaronder gerookte paling voor de liefhebber.

Kosten zijn €27,50 voor volwassenen en €17,50 voor kinderen. Je steunt hiermee tevens de Stichting De Palingaak voor het in de vaart houden van dit bijzondere schip.

Boek hier je tickets: https://zoekenboek.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteit/rondvaartpalingaak

Ligging
De palingaak ligt op de kop van de oude havenkom: De Skatting 81, 8621 BV in Heeg. Parkeren kan op verschillende plekken in Heeg. Houd hierdoor wel rekening met extra (wandel)tijd.

Belangrijk om te weten
Graag een kwartier voor de vertrektijd aanwezig zijn. Aan boord is zeilkleding, eveneens zijn voldoende zwemvesten aanwezig. Liefst geen schoenen met leren zolen. Afhankelijk van de weersomstandigheden warm kleden. De Palingaak kijkt of er daadwerkelijk gevaren kan worden. De vaart gaat door als er minimaal 6 personen zijn aangemeld (ouder dan 8). Het max. aantal personen is 12.

Wanneer:
16 mei t/m 12 september
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Avondrondvaart De Palingaak

Regio Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten