Ga naar inhoud
Favorieten 0

Dag van het Wad

Waddengebied

Zaterdag 29 juni viert Waddenzee UNESCO Werelderfgoed haar 15e verjaardag. Op deze dag kan je ontbijten op de waddendijk op allerlei plekken in het Waddengebied. Want geen verjaardag zonder verjaardagsontbijt.

Je verjaardag vier je natuurlijk met een ontbijt op bed. De Waddenzee ontbijt met haar verjaardag dan ook het liefste op de dijk. Samen met andere waddenliefhebbers proef je de lekkerste producten van het Wad op een wel hele unieke locatie. Een plek waar je maar één keer per jaar kunt ontbijten. Met een eitje van de boer om de hoek, brood van graan uit de Graanrepubliek of cranberryjam van Terschelling. Een lange tafel met allemaal Waddenliefhebbers. En waar je ook ontbijt je kijkt altijd uit over de Waddenzee Unesco Werelderfgoed. 

Zet zaterdagochtend 29 juni 2024 alvast in je agenda en vier de verjaardag van de Waddenzee met ons mee! Via de onderstaande button schrijf je jezelf in op de Vroege Vogel wachtlijst. Wanneer de kaartverkoop start, krijg jij als eerste een e-mail met de kans om erbij te zijn.

Wanneer:
29 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 20,-
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Dag van het Wad

Waddengebied
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten