Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Pittoreske Route met Kapitein Rob (privé rondvaart met lunch)

Kapitein Rob Rondvaart Sneek, Sneek

De Pittoreske Route is een arrangement om nooit meer te vergeten. Je waant je tijdens deze tocht in het decor van een film. De rondvaart is in overleg ook iedere dag in de week te boeken.

De Pittoreske Route is een arrangement om nooit meer te vergeten. Je waant je tijdens deze tocht in het decor van een film. Dat filmdecor begint al in het oude Friese plaatsje Goëngarijp. Dit is een klein middeleeuws vaartdorpje ten zuidoosten van het Sneekermeer en de Goingarijpster Poelen. We varen eveneens door het dorpje Broek. Tegenwoordig worden zowel Goëngarijp als Broek nog gekenmerkt door de aanwezigheid van een houten klokkenstoel. Vroeger werden vrijstaande klokkenstoelen vaker gebouwd in het noorden van Nederland.

De omgeving biedt prachtige vergezichten en pittoreske slootjes. Je ziet een grote reeks prachtige tuinen aan het water waar de hortensia’s, lelies en dotters prijken in het zonlicht. Het omliggende polderlandschap is een oase van rust en biedt de leefomgeving van veel weidevogels en watervogels. Al met al een prachtige belevenis. Een fotocamera is daarom absoluut noodzakelijk!

Boek het Pittoreske Route arrangement als je van de rust houdt en wat langer de tijd hebt om te varen. Natuurlijk heeft Kapitein Rob ook een lekker een drankje aan boord. Je kan ondertussen aan boord lunchen of picknicken of op een eiland in het Sneekermeer. Daardoor wordt dit arrangement helemaal compleet.

Eenmaal aan het eind van deze vaardag wil je de route volgend jaar waarschijnlijk weer varen.

Wanneer:
17 april t/m 13 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo De Pittoreske Route met Kapitein Rob (privé rondvaart met lunch)
Kapitein Rob Rondvaart Sneek

Kapitein Rob Rondvaart
Hoogend
Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten