Ga naar inhoud
Favorieten 0

Wandelexcursie Wintergasten in de Jan Durkspolder

Dit evenemint is al west

Earnewald

Uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie, je komt het tegen in Nationaal Park De Alde Feanen. Onze natuurgids neemt je mee naar de Jan Durkspolder. Deze polder was vroeger een landbouwpolder, maar is tijdens de herinrichting...

Uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie, je komt het tegen in Nationaal Park De Alde Feanen. Onze natuurgids neemt je mee naar de Jan Durkspolder. Deze polder was vroeger een landbouwpolder, maar is tijdens de herinrichting deels onderwater gezet. Wintergasten Al dat water trekt veel vogels. Vogels uit Scandinavië en Rusland trekken in de winter naar het zuiden. Wil je weten of de winter eraan komt? Zoek naar de grote zaagbek, smient, nonnetje, brandgans en kolgans. Zij zijn de eerste tekenen dat de winter eraan komt. Er zijn ook genoeg dieren die het hele jaar thuis blijven. De enorm grote zeearend laat zich hier vaak spotten. Ga mee op ontdekkingstocht door een prachtig winterdecor en leer over de vogelrijkdom van Nationaal Park de Alde Feanen. Tip: neem een verrekijker mee en maak je natuurbeleving nog leuker!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
t/m 26 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Wandelexcursie Wintergasten in de Jan Durkspolder

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten