Ga naar inhoud
Favorieten 0

Only 80s

Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Leeuwarden

Ben jij een 80s fan in hart en nieren? Of baal jij er juist van dat je deze jaren hebt gemist? Dan is Only 80s precies wat jij wilt! De allergrootste tophits en ver daar vandaan. We graven dieper in de muzikale krochten van dit decennium. Je zult...

Ben jij een 80s fan in hart en nieren? Of baal jij er juist van dat je deze jaren hebt gemist? Dan is Only 80s precies wat jij wilt!

De allergrootste tophits en ver daar vandaan. We graven dieper in de muzikale krochten van dit decennium. Je zult je verbazen welke nummers jij al tijden niet meer hebt gehoord. Pop, New Wave, synthpop, Nederpop, rock, Italo disco, dance/house, hiphop...als het 80s is dan kan het allemaal voorbij komen. Kijke mee naar het interactieve scherm met videoclips, visuals en beelden van de djs/dansvloer en laat je onderdompelen in het beste en foutste wat deze onvergetelijke jaren te bieden heeft.

Dus trek je favoriete 80s/band/artiest T-shirt uit de kast en draag 'm vol trots deze avond. Alles wat neon kleurt is meer dan welkom (dresscode niet verplicht, maar het is zeker sfeerverhogend). De 2 leukste outfits worden beloond. Verras ons met je creativiteit.

Zaal: Arena

Wanneer:
t/m 6 april
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Only 80s

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten