Ga naar inhoud
Favorieten 0

Horizontoer; Het drijvend muziek- en theaterfestival langs de Waddeneilanden

De Wadden

Het drijvend muziek- en theaterfestival varend langs de Waddeneilanden Terschelling en Ameland. Met aan boord artiesten, festivalgangers en organisatie. Boten gevuld met gezelligheid, muziek en theater en we treden op de eilanden op. Een ervaring om nooit...

Op ieder eiland meren de schepen van Horizontoer aan om de festivalgangers, de eilanders en de eilandbezoekers te verrassen met gratis optredens in de wonderschone cafeetjes en op de pleintjes van de Waddeneilanden.

De programmering van dit festival biedt een podium voor aanstormend talent, is divers en gericht op een breed publiek. In voorgaande edities gingen o.a. Eefje de Visser, Janne Schra, Tim Akkerman en Bente mee. 

Naast de muziekprogrammering verwondert, ontroert en verrast Horizontoer het publiek met theater. Eerder gingen toonaangevend straattheater gezelschap Close-Act, dansduo Youri en Marie en Nederlands kampioen jongleren Marco Bonisimo mee. 

Het boeken van een ticket verzekert festivalgangers van een bijzondere ervaring doordat zij samen met de artiesten en organisatie 6 dagen meevaren van eiland naar eiland. Je maakt het festival zowel voor als achter de schermen mee en leert hierdoor veel nieuwe mensen kennen.

Het programma start in de middag en loopt door tot middernacht. Houdt onze website en socials in de gaten voor actuele tijden en blokkenschema.

Wanneer:
4 t/m 8 augustus
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Horizontoer; Het drijvend muziek- en theaterfestival langs de Waddeneilanden

De Wadden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten