Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping it Krúswetter - Wylde Swan

Easterlittens

Vakantiepod aan het water

Deze, in 2023 nieuw geplaatste campingpod, heeft een prachtige ligging aan het water. De pod is compact maar van alle gemakken voorzien. In de open woonruimte staat een eethoekje, bank en tweepersoonsbed, evenals een goed uitgeruste keuken. Deze keuken beschikt onder andere over een inductiekookplaat, koelkast én vaatwasser. Tevens is er een aparte slaapkamer met stapelbed en kastruimte. De badkamer bevindt zich aan het einde van de pod en heeft een douche, toilet en wastafel.

Ligging
Ontdek deze vrijstaande accommodatie op een idyllische camping in Easterlittens, omgeven door twee prachtige vaarwegen aan de ene kant en uitgestrekte landerijen aan de andere kant. Easterlittens, een knus dorpje aan vaarwater, biedt een sfeervolle uitvalsbasis. Voor boodschappen rijd je in vijf minuten naar het nabijgelegen Winsum per auto.

Met de centrale ligging zijn de Friese steden Leeuwarden, Franeker, Bolsward en Sneek allemaal binnen handbereik, zowel per fiets (15 km) als met de auto. De camping wordt omringd door schilderachtige paden langs het water en door natuurgebieden, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor wandel- en fietstochten. Het visrijke vaarwater is een paradijs voor visliefhebbers.

Geniet van de rust en schoonheid van de omgeving, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot de levendige steden in de buurt. Een perfecte plek voor ontspanning, recreatie en het ervaren van al het moois dat Friesland te bieden heeft.

Belangrijk om te weten
- De pod is goed geïsoleerd en heeft vloerverwarming, waardoor je het gehele jaar kunt genieten van de rust en ruimte vanuit deze pod!

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Camping it Krúswetter - Wylde Swan

Skrinserdyk 10
8835 XE Easterlittens
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten