Ga naar inhoud
Favorieten 0

Botenverhuur Heerenzijl

Terkaple

Heerenzijl is gelegen op een unieke watersportlocatie aan de Terkaplesterpoelen en bij het Sneekermeer. Kamperen direct aan het water. Ook beschikt Heerenzijl over een ruime verhuurvloot waaronder; sloepen, polyvalken, SUP boards en kano’s.

Botenverhuur Heerenzijl is is gelegen op unieke watersportlocatie aan de Terkaplesterpoelen en bij het Sneekermeer. Ons campingterrein grenst aan open vaarwater, vanuit je tent, caravan of camper kun je genieten van een prachtig uitzicht en alle voorbijvarende boten. Heerenzijl beschikt daarnaast over een ruime verhuurvloot waaronder; sloepen, polyvalken, SUP boards en kano’s.

De camping van Heerenzijl is een kleinschalige camping welke op een fantastische plek is gevestigd; aan het open vaarwater nabij het Sneekermeer. Vanaf je campingplaats heb je uitzicht over de Terkaplesterpoelen en de mogelijkheid om zo vanuit je tent of camper het water in te duiken.

Botenverhuur Heerenzijl is beheerder van een aantal luxe vrijstaande vakantiehuizen direct aan het water met eigen aanlegsteiger. Villapark de Herne ligt direct aan de rand van het sfeervolle watersportdorp Terherne, ook wel bekend als het kameleondorp, of eiland in de Friese Meren. De Herne is zeer ruim opgezet en biedt volop privacy. www.sneekermeer.com

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Botenverhuur Heerenzijl

Hearresyl 1
8542AV Terkaple
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten