Ga naar inhoud
Favorieten 0

Landgoed Eysinga State

Sint Nicolaasga

Landgoed Eysinga State (voorheen Camping Blaauw) is een groene oase met veel kwaliteit, rust en ruimte! Centraal in het Friese merengebied ligt het historische, adellijke Landgoed Eysinga-State.

Landgoed Eysinga State , in Friesland, een groene oase met veel kwaliteit, rust en ruimte!

Centraal in het Friese merengebied ligt het historische, adellijke Landgoed Eysinga-State met daarop onze prachtige natuurcamping.

De camping in Friesland is omgeven door bossen, weidevelden en water. Ook verhuren wij verschillende types vakantiewoningen, van eenvoudig tot zeer luxe met veel privacy. Onze gasten en de ANWB waarderen Landgoed Eysinga State zeer hoog vanwege de uitstekend verzorgde velden en de zeer goede sanitaire voorzieningen. U vindt er o.a. een natuurzwembad, een speeltuin, en 's zomers is er een recreatieteam voor de jeugd. Ook zijn er diverse bootjes en kano's te huur. In de oude Friese boerderij is een sfeervolle Brasserie waar u heerlijk kunt eten.

Naast de ruime en beschutte kampeerplaatsen rondom de rustieke boerderij, wordt onze camping in Friesland gekenmerkt door het goede samengaan van de natuur en het vakantieplezier. Er zijn vele mogelijkheden om contact te houden met de natuur, door b.v. een fietstocht (fietsen te huur bij de receptie) te maken.

Ook kunt u per bootje (te huur bij de receptie) de vaarten en meren gaan verkennen. Daarnaast biedt Friesland en de directe omgeving vanLandgoed Eysinga State ook vele mogelijkheden.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Landgoed Eysinga State

Langwarderdyk 4
8521 NE Sint Nicolaasga
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten