Ga naar inhoud
Favorieten 0

Boerderijcamping De Tjasker

Wijckel

Boerderijcamping de Tjasker een oase van rust waar je de vogels hoort fluiten en waar je ‘s nachts de sterren aan de hemel ziet. Met 25 ruim opgezette kampeerplaatsen is het mogelijk om op een rustieke en aangename wijze te kamperen.

Wij zijn Niels en Tea Leffertstra en wij heten u van harte welkom op Boerderijcamping” de Tjasker”. Een oase van rust waar je de vogels hoort fluiten en waar je ‘s nachts de sterren aan de hemel ziet.

Het camping terrein is gelegen achter de authentieke boerderij, waar voorheen een melkveebedrijf was gevestigd. De 25 ruime, beschutte-en open plaatsen geven een magnifiek uitzicht over de landerijen.

Op het land bij de camping hebben we nog wat hobbyvee lopen zoals paarden en schapen. Vanaf uw staanplaats heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen. Ook is er de mogelijkheid om een wandeling over het land van de Tjasker te maken even uitrusten op een bankje en genieten van het uitzicht.

In de omgeving zijn er tal van mogelijkheden ten opzichte van waterrecreatie, het gebied leent zich bij uitstek voor een wandeling en fietstochten. In de omringende dorpen zijn vele zomeractiviteiten te vinden, zoals in het toeristendorp Lemmer en het pittoreske stadje Sloten.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Boerderijcamping De Tjasker

Iwert 17
8563 AM Wijckel
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten