Ga naar inhoud
Favorieten 0

Beach Resorts Makkum - Appartement Zuiderzee State

Makkum

Appartement gelegen aan het strand en IJsselmeer

Dit appartement is prachtig gelegen met uitzicht over de boulevard en het IJsselmeer. Op de begane grond van het complex zijn diverse winkeltjes, restaurants en terrasjes. Met de lift bereik je de appartementen en ieder appartement heeft de beschikking over een parkeerplaats (één per appartement). De appartementen zijn ruim opgezet en hebben een terras of balkon. De woonkamer, eethoek en open keuken zijn sfeervol en van alle gemakken voorzien. Er zijn twee slaapkamers met elk comfortabele boxspringbedden. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en dubbele wastafel. Tevens is er een apart toilet. Mocht je tijdens je vakantie een wasje willen draaien, dan kan dat, er is een wasmachine en droger aanwezig.

Ligging
Aan de rand van Makkum, vlakbij het brede strand, de boulevard en natuurlijk het IJsselmeer, ligt dit prachtige Beach Resorts Makkum. Het resort heeft een unieke locatie, waarbij een groot gedeelte van de vakantiewoningen direct aan het IJsselmeer ofwel middels het binnenwater verbonden zijn met het IJsselmeer. Er zijn verschillende soorten woningen, van vierpersoons appartementen tot twaalfpersoons vakantiewoningen!

Belangrijk om te weten
De vakantiewoningen zijn particulier eigendom vandaar dat de indeling en interieur niet gelijk zijn in alle verschillende accommodaties. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Beach Resorts Makkum - Appartement Zuiderzee State

Langezand 2
8754 HR Makkum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten