Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Sinneljocht

Snakkerburen

Bed&Breakfast Sinneljocht ligt op 5 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden. Of juist de andere kant op: in 3 minuten fiets je door de weilanden langs de Dokkumer Ee (Elfstedenroute). En die fietsen staan klaar

Bed&Breakfast Sinneljocht ligt op 5 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden. Of juist de andere kant op: in 3 minuten fiets je door de weilanden langs de Dokkumer Ee (Elfstedenroute). En die fietsen staan klaar. Je verblijft in een knus tweepersoons appartement met een fijne badkamer met toilet en douche, een zitkamer met keukenblok en een slaapkamer met een comfortabele tweepersoons Auping. Een eigen voor- en achterdeur en maar liefst twee terrasjes. Gratis en veilig parkeren voor de deur.
Kom genieten van de rust, de ruimte, de weidse vergezichten en ons pittoreske buurtschap Snakkerburen. Bezoek de mooie binnenstad van Leeuwarden of fiets naar het dorpje Wijns voor een kop koffie op ons favoriete terras aan het water en trotseer daarna de Dokkumer Ee op de fietspont.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo B&B Sinneljocht

Sinneljocht
Oan 'e Dyk 69
9083 AC Snakkerburen
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten