Ga naar inhoud
Favorieten 0

Wad'n Hûs

Kollum

Midden in het gezellige dorpshart van watersportdorp Kollum staat onze B en B en vakantiehuis, geschikt voor 2 personen. Het bevat eigen opgang, keuken, privéterras op het zuiden, badkamer met inloopdouche en royale slaapkamer met een fijne boxspring!

In het sfeervolle watersportdorp Kollum staat onze vakantiehuis geschikt voor 2  personen. Midden in het gezellige dorpshart, dicht bij winkels en supermarkten. De bakker zit zelfs op de hoek van onze straat, 150 meter verderop. Dit huis heeft een eigen opgang en een privé tuin op het zuiden. Benedenverdieping met gezellig zitje, keuken met vaatwasser, koelkast, gasfornuis en goede pannen zodat je je eigen potje kunt koken. In de kamer staat een smart tv en er is een fijne werkplek gecreëerd. Mooie badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Een vaste trap brengt je boven, waar een royale slaapkamer met een fijne boxspring staat. Privé garage voor twee fietsen plus een oplaadpunt zodat je fietsaccu de volgende dag weer helemaal klaar is om deze mooie omgeving te ontdekken. Gebruik van sauna tegen kleine vergoeding

Even voorstellen
Wij zijn Anne en Netty en wonen alweer een heel aantal jaren in Kollum. We wonen hier met veel plezier en genieten van de omgeving tussen Wad en Bos. We vinden het leuk om mensen mee te laten genieten van deze mooie omgeving en hebben daarom het Waddenhuis gemaakt. Wij weten dat mensen die graag fietsen, wandelen en genieten van een ruime blik hier graag komen. Ook voor rustzoekers is Kollum en omgeving een fijne plek.

Wilt u eerst contact of heeft u vragen dan kunt u bellen:
Netty 031-626134132
Anne 031-621131045
Contactgegevens Waddenhuis/Wadnhûs
Eskesstraat 27 a
9291 GV KOLLUM
info@wadnhus.nl

Voor verhuur Camperbus. Wadnbus. kijk op www.wadnbus.nl  e-mail Info@wadnbus.nl

Regio Wadden
Deze regio is vooral geschikt voor fietsers, wandelaars, rustzoekers en vogelaars. Op de rand van het Nationaal Park Lauwersmeer en op 25 autominuten van Unesco Waddenzee Werelderfgoed is het goed recreëren. De eilanden Schiermonnikoog en Ameland zijn vanuit de ze regio goed te bereiken, ook voor een dagtocht. Voor de vogelaars is het Nationaal Park Lauwersmeer een prachtige plek om vogels te spotten en te fietsen of te wandelen.
Wil je beschutting van het bos, dan zijn de Noardlike Fryske Walden binnen handbereik.
Kollum ligt aan een route van de lange-afstand-wandelpaden(LAW), Noardlike Waldenpad etappe 4. Dokkum is één van de Friese Elfsteden en ligt op 15 autominuten afstand: een bezoek aan deze stad is beslist de moeite waard!

Kollum
Kollum ligt precies halverwege Groningen en Leeuwarden. Met de auto bent u in beide steden in 30 minuten. Met de (snel)trein vanuit Buitenpost (5 kilometer) bent u er in 20 minuten. Kollum is een vlecke en was bijna de 12e stad van Fryslân geweest. Kollum is een watersportdorp en heeft een verbinding tussen de haven en het dorpscentrum gerealiseerd. Het heeft een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer en de Waddenzee. Op 3 kilometer afstand bevindt zich 'It Paradyske' een groot openlucht zwembad (www.optisport.nl). Wilt u het hele jaar zwemmen, dan kan dat in het zwemcentrum Kollum (www.zc-kollum.nl). Voor een avondje film kunt u terecht in het sfeervolle filmhuis Kollum, het Tuschinski van het Noorden. Voor reserveren en programma zie www.filmhuiskollum.nl.

Wad'n Hûs heeft een e-bike oplaadpunt.

Accommodatietype:
Cottage, gîte, casa rural
Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Wad'n Hûs

Wad 'n Hûs
Eskesstraat 27 a
9291GV Kollum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten