Ga naar inhoud
Favorieten 0

Een Steekspel in Blauw

Doarpstsjerke Mitselwier, Mitselwier

Expositie “Een SteekSpel in Blauw''. Dit jaar is van 9 maart tot en met 26 mei 2024 een expositie met textielkunst. Textiel en ander materiaal als basis voor beeldend werk

Elk jaar heeft Mienskipshûs Doarpstsjerke Mitselwier een tentoonstelling op het gebied van textiel en handwerken.

Dit jaar is van 9 maart tot en met 26 mei 2024 een expositie met textielkunst gemaakt door acht leden van de groep SteekSpel. De groep gebruikt textiel als basis voor beeldend werk en maakt daarbij ook graag gebruik van andere materialen.

Het leidende thema is “Een SteekSpel in Blauw”. Ook ziet u mooie werkstukken die wat minder met het thema te maken hebben. De leden komen regelmatig bijeen om elkaar te inspireren en werken soms ook samen met andere kunstenaars om tot nog betere ideeën te komen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan deze bijzondere expositie van textielkunst. Onze dorpskerk uit 1776 is fraai gerestaureerd en doet nu dienst als gemeenschapshuis: Mienskipshûs. Een prachtige plek, waar de werkstukken bijzonder goed tot hun recht komen.

Onze vrijwilligers heten u van harte welkom op zaterdag en zondagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur. De toegang is gratis; een gift voor het onderhoud van het gebouw wordt op prijs gesteld.

Wanneer:
t/m 26 mei
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Een Steekspel in Blauw
Doarpstsjerke Mitselwier

Tsjerkebuorren 7
9123 JP Mitselwier
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten