Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bootverhuur Hospes - Zeilboot Dehler 32

Sneek

Zeilboot Dehler 32 - Snel en sportief recent jacht max 6 pers.

Ben je op zoek naar een snel, modern en sportief zeiljacht? Dan is Deze Dehler 32 wat je zoekt! Vanuit de ruime kuip kun je zowel het grootzeil als de Genua bedienen en sturen doe je middels de helmstok. Deze sportieve Dehler is uitgevoerd met vele denkbare opties; kaartplotter en boegschroef, De zeilboot is geschikt voor twee tot zes personen, maar biedt vooral veel comfort voor 4 volwassenen. Er zijn twee ruime slaapvertrekken met tweepersoons bedden. In de salon kan er op de twee lange banken ook slaapplaats worden gecreëerd. Er is een compleet uitgeruste keuken aan boord met voldoende inventaris voor 6 personen een complete pannenset, fluitketel, thermoskan en tweepits kooktoestel en gasoven. Je hebt warm water aan boord d.m.v. boiler . Er is een grote koelkast aan boord, in de vorm van een diepe koelbox die lang temperatuur houdt na uitschakelen. In de sanitaire ruimte vind je een toilet met wastafel, douchen doe je in de havens waar je aanmeert.

Ligging
De bootverhuur is gelegen in het groene stadshart van Sneek aan het doorgaand vaarwater van de Oudvaart en het Jachthavenkanaal, je bent op 3 minuten varen van de Houkesloot. En zonder bruggen of sluizen binnen 10 minuten op het Sneekermeer. Vanuit de privéhaven maak je de mooiste vaarroutes voor een ultieme vakantie op het water.

Bijzonder aan deze accommodatie
> diepgang 1.35 mtr. > masthoogte 16.0 mtr. > boegschroef > helmhout > anker > nieuwe zeilen > sprayhood > warmwater dmv. boiler > Televisie voor dvd's / Radio

Belangrijk om te weten
Je hoeft geen vaarbewijs te hebben om dit zeiljacht te kunnen huren, wel wordt er van je verwacht enige kennis van zeemanschap en zeilervaring te hebben. Is een opfriscursus zeilen gewenst? Dan kun je een twee uur durende zeilles van een CWO erkend instructeur reserveren.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Bootverhuur Hospes - Zeilboot Dehler 32

Burgemeester de Hooppark 3
8605 CR Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten