Skip to main content
Favorites 0

Rust en Vreugd - Dé opvolger van de succesvolle Hendrik Groen reeks

Theater Sneek, Sneek

In deze voorstelling spelen amateurs van musical- en toneelverenigingen uit de regio mee.

Naast een topcast bestaande uit Linda Wagenmakers, Doris Baaten, Wil van der Meer, Sanne Fransen en Scott Reniers spelen meerdere amateurs van musical- en toneelverenigingen uit de regio mee. Regie van Bruun Kuijt en script van Eva Keuris.

Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh.

Emma – een glansrol voor Doris Baaten – is nog maar kort weduwe als zij tijdens het opruimen een vergeten inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust en Vreugd’. In gedachten aangespoord door haar overleden man gaat ze kijken en wordt op slag verliefd. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp.

Tuincontrole commissies en onderlinge strijd blijken echter de vreugde in het groene paradijs te verstoren. Emma besluit vol bravoure in actie te komen tegen de vele ongeschreven regels. Ondanks haar verdriet vindt ze op de tuin haar geluk weer terug mede dankzij haar nieuwe vrienden.

De schrijver van Hendrik Groen weet, dit keer door de ogen van Emma, wederom op komische wijze onze maatschappij onder een vergrootglas te leggen. Met veel humor en vilein. Rust en Vreugd is een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Wanneer:
25 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 35,-
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Rust en Vreugd - Dé opvolger van de succesvolle Hendrik Groen reeks
Theater Sneek

Westersingel 28
8601 GR Sneek
Plan your route

from your location

Show results