Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping Flapper - Trekkershut Ús Hiem

Gaastmeer

Trekkershut met schitterend uitzicht over de landerijen

Vanuit de trekkershut heb je een prachtig uitzicht over de landerijen, je hoeft alleen maar uit het raam te kijken of de deur open te doen en je geniet van de rust en ruimte. De trekkershut is compact, maar compleet uitgerust voor vier personen. Er staan twee stapelbedden met elk een kussen en dekbed en er is een tafel met vier stoelen. Er zijn lakenpakketten te huur. Daarnaast is er een complete keuken die onder andere beschikt over een gasfornuis en koelkast. Je hebt geen eigen sanitair in de trekkershut, maar kunt gebruik maken van het camping-sanitair welke op loopafstand is.

Ligging
Aan de rand van het dorpje Gaastmeer ligt de rustige watersportcamping Camping Flapper. Vanuit de blok- en trekkershutten heb je een schitterend uitzicht over de landerijen. De camping ligt aan het Heegermeer. Voor watersporters heeft de camping een haventje waar bootjes afgemeerd kunnen worden. De camping is rustig gelegen waardoor je optimaal kunt genieten van rust en ruimte. De omgeving van Gaastmeer leent zich voor fietstochten en door middel van de verschillende pontjes kun je diverse kanten op. Gaastmeer is een klein dorp met een sfeervolle dorpskern met onder andere een knus restaurant.

Belangrijk om te weten
- Je dient je eigen beddengoed mee te nemen, maar kunt ook een lakenpakket huren. - De trekkershut wordt voor minimaal 2 nachten verhuurd.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Camping Flapper - Trekkershut Ús Hiem

Jan Jelles Hofstrjitte 31
8611 JT Gaastmeer
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten