Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bootverhuur Hospes - Motorboot Stern

Sneek

Luxe motorboot met lage doorvaarthoogte (2.40 mtr.) Linssen GS Stern

De luxe motorboot Linssen Grand Sturdy 25.9 Sedan Variotop is uitgerust met een groot verstelbaar schuifdak. Deze biedt de mogelijkheid om geheel of deels met open dak te varen, binnen is bij deze boot ook buiten. De Linssen beschikt over perfecte vaareigenschappen en is zeer luxe uitgerust met alle denkbare opties. De kuip is zelflozend, veel bergruimte en walstroomaansluiting. Door de heteluchtverwarming is het aangenaam vertoeven en kun je ook met minder mooi weer blijven doorvaren en genieten. De doorvaarthoogte van 2.37 mtr. maakt dit schip met hardtop echt uniek, zo kun je onder alle bruggen in Friesland en Nederland door. Interieur: Ruime eigenaarshut met veel kastruimte en royaal 2 persoonsbed (1.60 x 2.00 mtr). Toiletruimte en separate doucheruimte. Spoelwater wordt opgevangen in de vuilwatertank. De kajuit heeft een stahoogte van 1.95 mtr. De salon heeft een ruime hoekzit met lederen bekleding (de hoekzit is te verstellen naar een tweede slaapplaats). Keuken compleet ingericht met inventaris voor 4 personen. Koelkast 85 liter, 2-pits kooktoestel, waterkoker en koffiezetapparaat. Boiler voor warm water, de watertank heeft een inhoud van 270 liter. Luxe sanitaire ruimte met elektrisch toilet, wasbak, separate een luxe doucheruimte met teakhouten bankje. Heteluchtverwarming, inbouwspots, leeslampjes. LCD-TV met Digitenne, Radio/CD –speler. Verdere uitrusting; dieptemeter, windsnelheidsmeter, 12 Volt aansluiting, acculader, omvormer, boegschroef, roerstandindicator, zwemplateau met zwemtrap. Victron omvormer 220 V zodat je ook tijdens het varen geheel van stroom bent voorzien. Beddengoed dien je zelf mee te nemen of bij ons te huren. Hoofdkussens zijn aan boord. Kaartplotter, Frieslandkaart en de mooiste vaarroutes zijn aan boord.

Ligging
De bootverhuur is gelegen in het groene stadshart van Sneek aan het doorgaand vaarwater van de Oudvaart en het Jachthavenkanaal, je bent op 3 minuten varen van de Houkesloot. En zonder bruggen of sluizen binnen 10 minuten op het Sneekermeer. Vanuit de privéhaven maak je de mooiste vaarroutes voor een ultieme vakantie op het water.

Bijzonder aan deze accommodatie
> Verstelbare vario-dak voor het echte buitenleven > boegschroef > elektrisch bedienbaar toilet > geringe doorvaarthoogte 2.40m. > geringe diepgang 0.90 m.

Belangrijk om te weten
Het is goed om te weten dat je voor dit motorjacht geen vaarbewijs nodig hebt, wel is zeemanschap en vaarervaring vereist. Mocht je niet zoveel vaarervaring hebben, dan is een vaarinstructie op de dag van aankomst verplicht.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Bootverhuur Hospes - Motorboot Stern

Burgemeester de Hooppark 3
8605 CR Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten