Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Weyde Blick - het Hofje

Warns

Groepsaccommodatie bestaande uit vier houten lodges

Het Hofje is een unieke groepsaccommodatie, je verblijft namelijk niet met z'n allen in een grote woning, maar je hebt vier houten lodges tot je beschikking. De grootste van deze lodges is de huiskamerlodge, naast slaapplekken voor 8 personen heb je in deze lodge de huiskamer met een grote eettafel, comfortabele banken en een compleet uitgeruste keuken. De andere drie lodges liggen tegenover de huiskamerlodge, je bent dus altijd vlak bij elkaar. Deze lodges beschikken eveneens over eigen keuken en zithoek en hebben net als de huiskamerlodge centrale verwarming én een sfeervolle houtkachel. Voor alle slaapkamers geldt dat elke kamer eigen sanitair heeft.

Ligging
De Weyde Blick is prachtig gelegen middenin het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland. Het park met diverse vakantiehuizen voor gezelschappen vanaf 4 t/m 28 personen is gelegen aan de rand van het dorpje Warns, op steenworp afstand van de gezellige Elfstedenstad Stavoren en het IJsselmeer. Het kleinste vissershaventje van Europa, in Laaksum, is gelegen op 2 kilometer afstand vanaf de Weyde Blick.

Bijzonder aan deze accommodatie
Het Hofje bestaat naast de hoofdlodge uit drie aparte lodges. Je bent dus samen, maar soms ook apart van elkaar.

Belangrijk om te weten
- Het Hofje wordt niet verhuurd aan studentenverenigingen, voetbalclubs en andere luidruchtige feestvierders; - Huur je de accommodatie voor een kort weekend, dan check je in op vrijdag vanaf 16.00 uur en kun je verblijven t/m zondag 17.00 uur. Huur je de accommodatie voor een lang weekend, dan kun je uitchecken tot maandag 10.00 uur.

Groepsgrootte event:
max. 18 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo De Weyde Blick - het Hofje

't Sou 29
8721 GX Warns
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten