Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vakantiewoning in woonboerderij

Abbega

Gelegen op het platteland in een authentieke woonboerderij

In een weidse omgeving aan een lokale weg vind je deze vakantiewoning in een woonboerderij. Een ideale vakantie plek waar je volop kunt genieten van de vergezichten, het landschap en de natuur in een rustige omgeving. Er zijn enkele agrarische bedrijven in de omgeving. De woning is geheel gelijkvloers en beschikt over authentieke details. In de woning bevindt zich een royale huiskamer met een eet- en zithoek met alle voorzieningen (HDTV, DVD, video en radio). De keuken is compleet ingericht met onder andere een vaatwasser, combi magnetron, afbakoven en broodrooster. De badkamer is eenvoudig met een wastafel en douche. Er bevindt zich een apart toilet. De vakantiewoning beschikt over 3 tweepersoons slaapkamers. Elke slaapkamer is voorzien van een eigen wastafel en twee eenpersoons bedden (waarvan 1 slaapkamer een tweepersoons boxspring bed heeft). Desgewenst kan er een kinderbedje bijgezet worden. Op het zuiden bevindt zich het terras met tuinmeubilair, een parasol, BBQ en verrijdbare windschermen zodat je altijd uit de wind kunt zitten. Met een wijntje in je hand geniet je volop van het weidse uitzicht en de ondergaande zon!

Ligging
Midden op het platteland en tussen het actieve boerenleven vind je deze vakantie woning gesitueerd in een fraaie Friese stelp boerderij. Rust, privacy en ruimte. Het kleine terpdorpje Abbega is gelegen aan de Bolswardervaart tussen Bolsward, IJlst en Sneek, drie van de Elf steden van Friesland. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor recreatie. Vanuit Abbega maak je prachtige fiets-, wandel- en vaartochten. Met behulp van de fietsknooppunten kom je op de mooiste plekjes. Winkels, terrasjes en restaurants vind je in IJlst, Bolsward en Sneek. Alles binnen een straal van 10 kilometer. De woning heeft een terras op het zuiden met verrijdbare windschermen. Vanaf het terras geniet je van het prachtige weidse uitzicht. Met een wijntje in je hand kunt je genieten van een prachtige zonsondergang.

Bijzonder aan deze accommodatie
De vakantiewoning is erg kindvriendelijk. Naast het plaatsen van een kinderbedje zijn er spelletjes en speelgoed in het huis en buiten is er een groot speelveld met speeltoestellen, schommels, glijbaan en een zandbak.

Belangrijk om te weten
De vakantiewoning is geschikt voor mindervaliden. De woning is geheel gelijkvloers. In het voor- en naseizoen wordt het gebruik van de centrale verwarming apart in rekening gebracht, aan de hand van het verbruik.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Vakantiewoning in woonboerderij

Rige 1
8617 LA Abbega
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten