Ga naar inhoud
Favorieten 0

de Markestee

Blesdijke

Groepsaccommodatie in Zuid Oost Friesland, nabij de Weerribben Wieden

De Markestee is een groepsaccommodatie die geschikt is voor maximaal 30 personen. Er is een gezellige huiskamer met aangrenzende bar. Hier staan comfortabele banken en in de bar kun je een tap aansluiten. Aangrenzend aan de huiskamer is de eetzaal met voldoende zitplaats voor je hele gezelschap en met een pooltafel. Naast deze eetzaal is de grote professionele keuken die van alle gemakken voorzien is met onder andere een professionele vaatwasser en groot fornuis. Op de begane grond zijn zeven slaapkamers, waarvan zes geschikt voor twee personen en een slaapkamer is geschikt voor drie personen. Al deze slaapkamers hebben hun eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de eerste etage zijn nog zes slaapkamers, deze zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Deze slaapkamers hebben geen eigen badkamer, maar op de etage zijn twee doucheruimtes en twee toiletten. De slaapkamers op de eerste etage beschikken wel allen over een wastafel op de kamer. Rondom de accommodatie is een ruime tuin met diverse terrassen en knusse zitjes. Op het terrein van de Markestee is ook een buitenzwembad (geopend van half april t/m half september) en een groot buitenterrein met een speeltuin voor kinderen, trampoline, volleybal- en voetbalveld, basketbalbord en een kampvuurplaats! Ook is er nog een vijver.

Ligging
De Markestee is een groepsaccommodatie op de grens tussen Friesland en Overijssel en ligt vlakbij het natuurgebied de Weerribben. Het dorp Oldemarkt (in Overijssel) is gelegen op 1,5 kilometer afstand, hier vind je onder andere een supermarkt, bakkerij en slager. Lemmer is met de auto bereikbaar in een half uur en de Elfsteden-stadjes Sloten en Sneek zijn beide binnen drie kwartier te bereiken. Het Nationaal Park de Weerribben is eveneens binnen 15 minuten te bereiken.

Bijzonder aan deze accommodatie
Je kunt er tijdens je verblijf voor kiezen om zelf te koken, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de cateringservice, hierbij kun je denken aan een stamppotbuffet, ontbijtbuffet of uitgebreide brunch.

Belangrijk om te weten
Fustjes bier (20 liter) voor de tap in de bar zijn te koop bij de Markestee, eigen meegebrachte fustjes zijn niet toegestaan. Hout voor een kampvuur is eveneens bij de verhuurder te koop.

Groepsgrootte event:
max. 30 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo de Markestee

Markeweg 132
8398 GS Blesdijke
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten